jesenpas Discussion started by jesenpas 2 years ago
Ik moedig iedereen aan om goed op te leiden met laserpointers (http://www.laserkopen.com/), omdat veel mensen zetten op het pistool, en uiteindelijk achter de punt in plaats van te focussen op het doel. De eigenaar van het bedrijf bereikt mij om ervoor te zorgen alles is geleverd zoals verwacht en had een oprecht verlangen om de klanttevredenheid te garanderen. Ik zal het bestellen van een ieder van mijn andere wapensystemen. Niet de schuld van de groene laser, maar het ontwerp van de rail op de bodem van het kanon. Ik wilde een laag profiel houden en dus gemakkelijk te verwijderen van de extra rail en zet het opzij voor een ander wapen opties. Deze blauwe laser pointer is een eenvoudig en gemakkelijk te installeren. Ik besteeg mijn Ruger Amerikaanse Pistool, en het past erg goed. Ik wens ze het met de activatie knop aan de rechterzijde in plaats van links. Ik moet activeren met mijn linker ondersteuning wijsvinger. Op de negende ronde, is gestopt met werken. Ik denk dat de schok van de ronde gaat uit oorzaak de accu ' s verliezen het contact.
Ik weet dat je het lezen van een recensie ergens omdat de man was boos omdat de red dot niet automatisch uitlijnen met zijn bezienswaardigheden, wanneer hij gemonteerd de laser pointer. Als u een groef aan elke kant, iets meer dan een centimeter in lengte, dan is dat waar deze laser pointer mounts. In het geval u een KelTek PF9 - het past mij geen probleem...gewoon een schroef aandraaien, en dan pas voor windage en de hoogte. Door de manier, de batterijen, slechts drie, gaan op dezelfde manier met de positieve (+) op de top. Door de manier, is de verkoper een soldaat wat betekent dat hij niet duwen van papier in een gezellig kantoor achter de lijnen. Dus steun onze veteranen en waarderen de service die ze hebben gegeven voor hun land (ja, voor u en mij ook). Ik zal meer kopen van deze man!
Ik verwijderde de extra spoor van de 3000mW laser pointer (http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9767.html) voor het monteren van het op de bovenkant van mijn geweer. Tot nu toe heb ik geschoten heb over 500 ronden van 115 gr JHP 9mm op het geweer nog steeds nul. Ik heb niet het verlaten van het op omdat ik probeer om te trainen met mijn zinnen. Je kunt niet winnen klantenservice als dat! Het is helder genoeg binnenshuis of ' s nachts (nutteloos in sterke daglicht - net als alle rode lasers). De aanpassing was erg lastig - raden waarneming in op 25 meter of meer - hieronder dat het pistool vat zal voorkomen dat het zien van de blauwe laser, zelfs wanneer gekozen tot zo ver het zal gaan (op Beretta Px4 Storm). Voor de zeer LAGE prijs, lijkt te werken prima (binnen). Niet veel rondes door middel van het nog(50), maar tot nu toe heeft gehouden nul.
Zoals ik al zei in mijn review van het product niet werkt voor functionele doeleinden voor mij maar zien als Jake werd prompt in de aanpak van mijn problemen en hij deed wat hij kon om me te verzorgen, zou ik zeggen, dat hij is een goed zakenman en begaan is met zijn klanten. Ik meestal negeer ik lasers, maar we hebben onlangs besloten om het te houden op mijn wapens als een optie. Ik ben een veteraan, niet een soldaat als uzelf maar ik had dienen in Irak. Ik koos voor uw product, omdat je militaire dienst evenals de Amazon reviews, ook de betaalbare prijs. Ik kreeg zowel van de laser bijlagen vandaag en ging ze op twee verschillende pistolen. Geen van hen kan worden waargenomen nauwkeurig. Stelschroeven voor windage en elevatie zijn te gevoelig en bieden weinig tot geen weerstand bij het maken van aanpassingen.
Helaas, routebeschrijvingen NIET het begeleiden van de laser. Ik denk dat een deel van de reden dat ik alleen betaald $18 voor, dat is een ongelooflijke prijs en zelfs is voorzien van een extra set batterijen. Ik zou hebben betaald een paar extra dollars voor routebeschrijvingen. Eenmaal voorbij de sterke 500mW laser pointer lijkt goed te werken. Ik aangepast, maar helaas nog niet de kans had om uit te gaan en te schieten. Ik zal opnieuw herzien nadat ik het op het bereik. Anders, als het werkt, het is de beste deal in de stad. Na het schrijven van dit eerste reactie die het meegeleverde instructies, dan lovende hoe eenvoudig het is geworden om te koppelen en synchroniseren van de laser van de volgende VEELGESTELDE vragen over het product en buis demo, ik nam het mee naar het bereik van vandaag. Vervolgens na aanpassing, het begon langzaam te verliezen sync hoewel het werd grondig aangescherpt naar de rail. Vervolgens na 80 ronden, het licht ging uit, de aan/uit-knop had schoot uit, die ik niet kon vinden, maar gevonden in een platte rechthoekige kleine clip.
Sterke en goedkope 500mW laser pointer:
http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9719.html
Ik ben meer dan bereid om te probeer en test het opnieuw en geef een eerlijke beoordeling. Ik heb net de ogen van gisteren in. Het geïnstalleerd en afgestemd met mijn gezicht droeg boete. Een verbetering ten opzichte van de één kocht ik een jaar geleden is dat nu neemt u de 2de spoor uit. Ik kocht van Tacticon omdat de eigenaar een dierenarts en hij had vele goede beoordelingen. Ik bereik testen en nul meer als je het niet hoort, alles ging goed. Ik neem het aan het bereik in de komende weken en zie hoe het heeft na de opname. Ten eerste, ik was teleurgesteld om te zien dat de 500mW laserpointer niet meer in sync met bezienswaardigheden.
Replies
You need to be a member of this group before you can participate in this discussion.

Contact Gurkha

Newsletter

By subscribing you will get the latest news from us.